Idag har vi gjort stan, Samuel har fått en ny säng och fixat sladdar till lampor. Av någon konstig anledning sitter inte kontakterna i taket utan på väggen vilket gör att vi måste fixa nya sladdar eftersom de gamla är för korta. Det känns aldrig som vi blir klara med pysslandet. Staketet är kvar, förrådet ska gås igenom. Vissa lådor ställde man bara in utan att kolla vad som låg i dem.
 
Rickard skulle springa distans idag och jag och barnen cyklade med, Samuel på cykel och Alex och Ida i cykelkärra. Det är tungt men bra träning. Trots sommarens onyttigheter har jag lyckats gå ner två kilo. Hur glad som helst över det. Nu är det bara resten kvar. På grund av flytt osv har träningen blivit väldigt eftersatt. Jag hade ju tänkt att fixa de korta sträckorna på löptestet så jag får gå som assisterande domare i höst men i dagsläget vet jag inte riktigt hur jag ska nå det målet. Rickard som har utbildning säger att det inte alls är omöjligt så det är bara att peppa sig själv och kämpa. Jag tycker det är kul att löpträna och känner att det flyter på. Det är bara det där lilla extra som krävs.
 
Imorgon åker vi till Ölands djurpark, det har vi gjort varje sommar nu i flera år. Vi brukar åka med Rickard syskon och deras familjer och barnens farmor. Jag hoppas att vädret blir någorlunda bra iallafall. Det gör inget om det är mulet, bara det inte regnar.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Hot92 säger:

  Och varför i helvete kan du inte det då? Har du något att dölja eller? Bryr mig ändå inte. Ville bara uppmuntra dig till att göra det 🙂

 2. avatar

  Va skoj med Ölands djurpark, vi var där i juni och det uppskattades av barnen!!
  Trevlig resa
  Kram Lotte

  1. avatar
   säger:

   Vi hade det toppen! Tur med vädret hade vi också. 🙂

 3. avatar

  Haha ja blir man någonsin klar med alla projekt, tror inte det är meningen heller 😉

 4. avatar
  Hot92 säger:

  Kan du inte sätta upp dagens outfit varje dag? Skulle vara trevligt att se dig somrig och barfota.

 5. avatar

  Lltid kul med djurparker när man har barn!
  Ha en mysig dag och hoppas regnet håller sig borta!

 6. avatar
  Anonym säger:

  kul att cykla 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: