Vilken mysig dag vi hade igår, karusellåkande, badande (barnen) och härligt sällskap. Det märks att Samuel blivit stor, han springer runt själv och åker och bryr sig inte om oss vuxna. Alex vågade sig upp i Fireball, värstingkarusellen på Öland. Han satt och blundade precis hela tiden och sa inte ett pip. Trots att han verkade skräckslagen ville han ändå åka den igen. Ida gillar inte att åka bil, annars var hon så lugn och nöjd med tillvaron. Hon åkte sagotåget med farmor och det gillade hon.
 
Nu är min semester slut och det är dags att återgå till jobbet. Det kommer säkert vara en del nytt. Det brukar hända mycket på fyra veckor. Det är sol idag och det skulle inte förvåna mig det minsta om det fina vädret kommer nu lagom till jag börjar jobba idag. Sol när jag jobbar och regn när jag är ledig… 🙂
 
Ha en toppendag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Kul att ni hade en bra dag.

  2. avatar

    Åh, vad mysigt! Vi funderar på Öland nätsa år! =)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: