Jag grävde fram min pärllåda vilket resulterade i två halsband. Tilde var mitt förstahandsval när Ida låg i magen och Rickards favoritnamn var Ida. Så vi gjorde en kompromiss. Tilde är Idas tredjenamn. Hanna Ida Tilde heter hon.
 
Det lilla underverket som envisas med att alltid lägga sig på tvärs i sängen vilket gör att hon vaknar av att hon inte får plats. Och nej, det beror inte på kudden, hon lägger sig likadant även utan kudden. På fönsterbrädan ligger en rullgardin som ska upp. Rickard har jobbat en massa extra nätter den här veckan så vi har inte hunnit få upp den. Om ni nu undrar varför det är så rörigt….
 
 
Pojkarna har idag lekt med ett grannbarn, han är som Alex i ålder. De kom jättebra överens så det var kul att de börjar få kompisar. Det är alltid svårt på ett nytt ställe. Det finns massor med barn här men vi har inte lyckats lokalisera vart de bor.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad duktig du är. Superfint! Och jättefina namn 🙂

 2. avatar

  Såg nu förresten att våra yngsta är nästan lika gamla! Vilket datum i november föddes lilltjejen? 🙂
  Min grabb föddes den 21!

 3. avatar

  Sv: Ja, supergott! Dock ska jag inte äta mycket av den då jag försöker komma ner i vikt efter graviditeterna 😉 Det får bli sambons uppgift att ta slut på det mesta, helt enkelt! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: