Lillfröken har fått två tänder i nederkäken, Inte undra på att hon är så grinig/sover dåligt/äter dåligt. Jag har provat ge panodil men det hjälper inte. Jag vill inget hellre än att krypa ner och sova men det går inte när Ida är klarvaken och inte verkar vilja somna den här sidan midnatt…. Stackars lilla Ida är som förbytt. Var är min glada bebis??
 
Skönt iallafall att vara ledig nu i några dagar. Imorgon ska det göras något så roligt som att städa. Blä!! Fast det är roligare att hålla ordning här än i lägenheten. Jag vill även gå och bada med barnen. Hoppas, hoppas att det blir fint väder.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hoppas du fått sova lite nu, de går alldeles för fort bebistiden, tänderna är jobbig tid 🙁
  Ha en bra dag! kram

 2. avatar

  Aww stackars lilla tjejen… Hoppas det blir bättre med tänderna snart!

  1. avatar
   säger:

   hoppas jag med.

 3. avatar

  Så jobbigt när dom har det tufft dom små men härligt med två små gryn, hoppas att ni snart får sova..Kram

  1. avatar
   säger:

   Tack snälla.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: