I perioder är jag en bokslukare. Nu kliar det i fingrarna efter nytt att läsa. Eftersom Adlibris har en kampanj just nu. ta tre för 99:- så kunde jag inte låta bli att klicka mig in och se vad de har för nytt. Jag är nyfiken på böckerna ovan så det blir ett klick.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tusen tack för tipset! Blir genast till att klicka hem ett gäng 🙂

  1. avatar
   säger:

   Gör det! Det är ju så roligt att läsa böcker. 🙂

 2. avatar

  Åh, tack för tipset! 😉 Har funderat ett tag på att klicka hem lite böcker men inte orkat kolla efter något, men nu har jag ju inget att skylla på längre 🙂

  1. avatar
   säger:

   Hihi, nä det har du inte. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: