27 mars 2023

Sommarlov

Jag hade en härlig dag hos M och S. Som vanligt blev Ida alldeles till sig i trasorna. Hon älskar att träffa andra bebisar. Vi hade det toppen! Efter daten var det dags för sista samtal på dagis, det känns lite sorgligt faktiskt. Samuel och Alexander har tillsammans gått på det dagiset i sju år så vi känner fröknarna väl. Men nu börjar ett nytt kapitel iom flytten.

Jag, barnen och brorsan åkte till Grebo igår kväll och kollade på fotboll. En av mina domare gick som assisterande domare. Åh, så bra hon var. Hon kan verkligen gå precis hur långt som helst. Många domare i klubben har varit klassade som talanger men hon är verkligen något utöver det vanliga. Så kul!

Idag är det skolavslutning för Samuel, helt sjukt vad fort det går. I höst börjar han i trean. Tänk att jag har så stora barn och det innan jag är 30… Jag sa som tonåring att innan jag får barn ska jag vara gift och ha ordnad ekonomi, det blev inget av det…. Men trots att jag fick barn tidigt så har jag det ordnat nu och det är huvudsaken.

Hoppas ni får en riktigt härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sommarlov

  1. Snygg tröja du hade på bilden!
    Och ja, när jag var tonåring sa jag också att jag skulle vara gift och ha ett BRA jobb innan jag fick barn. Men det blev ju inte så =) gift är jag iallafall haha men har långt ifrån ett bra jobb med bra betalt! Men det blir ju sjukt bra ändå.

  2. Kul och härligt med sommarlov, minns ju själv känslan☺ Min Thea slutar F-klassen idag så jag ska med på skolavslutning, härligt.
    Ha en bra dag
    Kram Lotte

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: