Det var lite vemodigt igår på jobbet, vi står inför en omorganisation så en del ska sluta varav en på avdelningen jag jobbar. Jag var ju tvungen att åka och träffa h*n en sista gång, får se om vi ses igen. Usch så sorgligt. Det är nästan så att jag ska söka mig dit jag också. Fast jag har ju äntligen fått en fast tjänst där jag jobbar nu men man kan ju alltid jobba timmar.

Planer idag: springa en runda, jag är en aning förkyld men ett lugnt pass måste jag köra. Annars får kroppen en chock på matchen på söndag.

Tänk att det redan är första mars, om en månad börjar jag jobba igen och Rickard kommer gå på ledighet. Mars får gärna snigla sig fram av den anledningen. Jag kommer jobba 54% och det är alldeles lagom.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Usch vad tråkigt när människor man trivs bra med försvinner!

  Härligt att det är mars och våren är på gång 🙂 Det blev en svanbild på min blogg med idag!

  ha en bra dag!

  kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: