29 november 2023

14 mars

Jag och E tog en härlig promenad längs stångån på förmiddagen. Det var strålande sol och blåste lite men det var inte alls kallt. Riktigt härligt var det. Det blev även en sväng till jobbet och pratade lite med personalen. Det ska bli kul att börja igen.

Därefter gick jag upp till stan och kollade efter babybok men hittade ingen som jag gillar. Tycker det är alldeles för lite plats för egna bilder. Jakten går vidare.

När jag kom hem så valde jag ut lite bilder och klippte och limmade. Ett födelsedagskort till pappa var tanken. Han blev jätteglad och jag gillar resultatet.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “14 mars

  1. Kanske kan du göra en babybok själv? Då kan du sätta in hur många bilder som helst och du får det precis som du vill ha det 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: