Idag blev det jeansjackapremiär, så härligt att slippa dra på sig vinterjackan. Hoppas man kan plocka undan den för den här vintern nu.

Löptestet igår gick åt skogen, iallafall de korta sträckorna. Jag är för långsam. De långa klarade jag men de fyra sista gick på enbart vilja. Det kändes så dumt att ge upp när det var så några kvar. Men jag är riktigt besviken samtidigt som det var väntat. Jag hade gott självförtroende innan vi började men det blev platt fall. Gillar inte att misslyckas när det är så många som ser. Men det är bara att blicka framåt. Träna hårt så löser det sig.

Vi har varit iväg och storhandlat på morgonen och även köpt ett våffeljärn så ikväll ska jag grädda våfflor till pojkarna, det blir gott.

Hoppas ni får en härlig torsdag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Kämpa på!

 2. avatar

  Sv: Ja, dottern gillar Kitty så den blir nog bra också:) Kul att du kika in och kommentera. Alltid trevligt och veta vem som är inne och läser.

 3. avatar
  säger:

  Himla söt kofta! Vad var det för löptest? Tråkigt att det inte gick s bra som du hade hoppats 🙁

 4. avatar
  säger:

  Gott med våfflor! 🙂

 5. avatar

  Fint!

 6. avatar

  sv: tack så mycket 🙂 ja hon är lik mor sin 😉

 7. avatar
  säger:

  SV: Ja visst är det! 🙂

  Söt kofta!

 8. avatar

  Snyggt!

 9. avatar

  håller med, kämpa på 😀

 10. avatar

  vad var det för typ av löptest? lycka till!

  skönt att kunna ha jeansjacka!

 11. avatar

  Bara på det igen 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: