Vi byggde en riddarborg.

Halloj! Vilken strålande vårdag det är här idag. 10 plusgrader och sol. Hur ljuvligt är inte det. Vi har varit ute och grävt i sandlådan, Alex har gungat och Ida somnade i vagnen efter en stund. En riktig energikick har jag fått. Den ska jag utnyttja till att springa backintervaller.


Uppdaterat 20.36. Det blev inga backintervaller utan vi stack iväg till stan och shoppade cykel. Tänkte dock inte på att med vagn också så går en cykel inte in i bagaget. Det blev för mig att cykla hem, en runda på lite drygt 6 kilometer. Det tog bra i benen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Håller med underbart väder idag, hoppas våren är här för stanna 🙂

 2. avatar
  säger:

  Vilken mysig familjedag 🙂

 3. avatar

  Verkligen härligt väder! Känns verkligen som tidig vår 🙂

 4. avatar
  säger:

  Ja visst får man mer energi av solen, hur trött man än är 🙂 Jag passade på att springa 8km och cykla 8km så jag fick både sol och energi.
  Ha en trevlig kväll
  Kram Lotte

 5. avatar
  säger:

  Vilken häftig borg! och ser ut som ni haft en mysig dag i solen

 6. avatar

  Härligt med lek ute i sandlådan. När solen kommer fram så ger den behövliga energikickar 🙂

  Tack! Kringlorna var så goda.

 7. avatar

  Vilka härliga bilder! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: