Idag har vi varit på BVC. Ida väger nu 7,6 kilo och är 64 cm lång. Precis vad jag gissade på. Nu är det fritt fram med smakportioner så nu ska här testas. Potatis blev det idag igen utblandat med lite ersättning men det tyckte hon smakade ännu värre. Jag tror vi lämnar potatisen ett tag och testar något annat.

Det är grått och trist idag så det blr en eftermiddag med hemmafix. Kanske läsa lite böcker för pojkarna eller bygga med lego. Jag får se vad de är sugna på.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hihi då är hon större än min Junie =)

 2. avatar

  Åh vad roligt att börja testa mat! 🙂

 3. avatar

  Spännande! Är ju så roligt när de får börja äta lite vanlig mat. Vilken upplevelse för dem, egentligen.

  Hihi.. Min Wilma väger nog ca 7,8 kg nu skulle jag tro. (Hon är väldigt liten) Har inte vägt henne på bvc på ett tag, så får väl se när vi ska dit. Men tänk vad olika det kan vara det där!!

 4. avatar

  Här är de sol som bara den, hoppas den kommer till er också snart d å 🙂 vi kan gärna byta våder annars hehe

 5. avatar

  sv: tack snälla du:)

 6. avatar

  Ja visst var dom snygga 🙂 Mycket vår/sommar fint som kommer in nu..

  Fin blogg du har!!:)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: