Helt klart rätt låt som vann. Samuel satt och stod och hoppade om vartannat under röstningen. Vi hejade allihopa på Loreen. Lille Alexander somnade i mitt knä. Det var länge sedan sist som han gjorde det. Gospojken.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag hejjade oxå på henne =)

 2. avatar
  säger:

  Roligt att "er" låt vann! 🙂 Själv tittade jag inte alls 😉

 3. avatar

  En väldigt bra låt.

  Det är ett otroligt jobbigt läge och mitt hjärta slits isönder när min dotter mår dåligt. Men tvinga henne tänker jag absolut inte göra.

 4. avatar

  Instämmer, rätt låt vann!

 5. avatar

  Åh, helt rätt att den låten vann verkligen! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: