Idag för ett år sedan svävade jag på rosa, fluffiga moln. Hade precis fått ett klart plus på stickan och lilla Ida fanns i min mage. Så otroligt häftigt det är egentligen, från ”ingenting” till en liten människa med sin egen personlighet och vilja.

Det är strålande sol idag också, jag tjatar om hur härligt det är men jag blir så glad av sol. Jag är verkligen beroende av solen. Nu ska vi alldeles strax äta mat, rickard ska iväg och döma fotboll och jag & Alexander ska äta lördagsgodis. Det skulle även vara skönt med en promenad i solen. Ska bara övertala Alex som inte är alltför road av promenader. Han föredrar att sitta inne och pyssla, rita och måla. Han är riktigt duktig på det och har världens fantasi och berättar historier om sina teckningar. Det är så roligt att lyssna på.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tänk va tiden går!

 2. avatar
  säger:

  Tack!
  Måste vara en häftig känsla att känna att man är gravid 🙂

 3. avatar

  Sv: Tack så mycket 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: