30 mars 2023

Förkylt

Godmorgon, idag är jag allt annat än pigg. Ida är genomförkyld så det blev inte många timmars sömn i natt. Verkligen dålig tajming för idag ska jag iväg och döma fotboll. Jag ser fram emot det, det är nästan ett år sedan sist så det ska bli riktigt roligt att komma igång igen.

Vad har ni för söndagsplaner?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Förkylt

  1. Hoppas ni kryar på er! Här är Junie inne på sin 3e dag med feber =(

    Ja mössor är jättesvårt att hitta i rätt storlek!
    Nu köpte vi en i lördags som jag trodde skulle passa, men den va givetvis för stor! Men men, hon får väll ha nått att växa i då =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: