Igår tog jag en löparrunda på löpbandet. Dagens tips får vara att kolla på Breaking dawn samtidigt. Det kändes inte ens som att träna. Dock så tröttnade Ida på att ligga och sprattla och leka så jag kom bara tre kilometer. Men det kändes riktigt bra iallafall.

Vad härligt med helg. Jag, Alex och Ida kommer ha några timmar för oss själva. Rickard ska till Kisa och döma fotboll och Samuel är med sin biopappa.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilka söta småttingar du har 🙂

 2. avatar

  söta ungar 🙂

 3. avatar

  Önskar er en underbar lördag,
  Kramar

 4. avatar

  Så fina bilder! Duktig du e. Vill oxå ha ett löptband.
  Ha en fin dag

 5. avatar

  Svar:
  Tack så hemskt mycket 🙂
  Att träna framför film är klart värt de, men skönt nu när man kan komma ut lite, tränat på motionscykeln hela vintern så de sprätte verkligen i benen att få komma ut igen 🙂
  kände mig som en ko ut på bete 😀

 6. avatar

  Hej!
  Å tack för tipset! Lägger till dig på min Bloglovin med en gång! =)

  Hoppas ni får en trevlig dag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: