27 mars 2023

Godmorgon

Natten var jobbig, vet inte vad Ida höll på med egentligen men vaken skulle hon vara och ligga och prata. Suck, idag var jag tvungen att sova. Senare ska jag iväg och döma fotboll. I snöslask och blåst, burr. Får klä på mig ordentligt.

Hoppas ni får en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Ja tack, det var en härlig fredag och jag fick njuta av solen också.

    Åh, det lät riktigt kallt att ut och döma fotboll idag,brrr. Hoppas du haft en bra dag! Kram:)

  2. Å jobbigt värre! Det är rätt rörigt här på nätterna med och Hugo vaknar kring 6 och vägrar somna om….Ga en fin lördag! kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: