Igår ville Alexander åka ut till farmor. Vi hade en härlig eftermiddag med fika, skoj och skratt. Vi åt på McDonalds på hemvägen och därefter tog vi film och godiskväll. Jag satt samtidigt och pysslade med bilder.

Ida fick klappa katt. 🙂

Om en stund ska jag åka iväg och döma fotboll, första matchen för säsongen som domare (de tidigare matcherna var som assisterande). Det är damer idag, får se hur det går. Jag känner mig jättetrött.

Nä, nu blir det frukost.


Uppdaterat: Matchen blev inställd så idag blir intervaller istället. Måste ändå träna, löptestet är på onsdag.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    vad söta dom är <3:)

  2. avatar

    Mamma Tea: Haha, det bilden inte visar är hur hon slet tag i stackars katten….:-)

  3. avatar

    En djurvän? Ida ser väldigt intresserad ut av katten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: