avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Snygga kläder 😀

 2. avatar

  fint med färg 🙂

 3. avatar
  säger:

  Snyggt!!

 4. avatar

  Håller med dig! Det ska dock inte vara den där stickiga gula utan mer den släta, lena gula som du har på bilden 🙂 Snyggt!!

 5. avatar

  SV; Tack, vad kul att höra att du gillar dom 😀

 6. avatar
  säger:

  Jag letar också gult i vår! Men jag ska ha i storlek 86 eller 122 och det verkar omöjligt. Det är så himla fint med färg på ungarna tycker jag! Tyvärr tycker min 6-åring numera att mamma mest är knäpp och får han välja är det bara svarta tryck med spindelmannen och sånt som gäller. Så det lär bli samma sak för mig – det är jag som får klä mig i gult 🙂

 7. avatar
  säger:

  Snygg tröja, passar till allt verkligen! Sjukt praktisk.
  sv:
  tack så mycket<3

 8. avatar

  snyggt!

 9. avatar
  säger:

  snyggt

 10. avatar

  Riktigt vårfräscht!

  sv: Verkligen härliga färger! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: