Idag har varit en dag full med pyssel, lek, bus varvat med städande och matlagning. Vilken härlig dag vi haft. Såna här dagar kan jag leva på länge när vi har kul ihop och inte är osams (= att barnen trotsar och bråkar med varandra). ♥Ida har body Minymo, leggings Kapp Ahl och dregglis från Elodie details på sig.
Idag är en stor dag då hon för första gången vände från mage till rygg. Jag la henne på mage och så gick jag bara in i badrummet för att hämta en grej. När jag kom tillbaka till köket grejade Samuel i kylskåpet och Ida låg på rygg. Han hade inte vänt på henne sa han bestämt och då la vi henne på mage igen och snabbt gick det när hon for runt till rygg igen. Älskade lilla bebis. ♥

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härliga Bilder ! 🙂
  / http://www.chawey.blogg.se

 2. avatar
  säger:

  Marie: Ja, det gör man verkligen. Tiden med de små går alldeles för fort.

 3. avatar
  säger:

  Härligt med framsteg, det går så fort när de växer bara! kan tänka mig att man önskar att man kunde stanna tiden lite emellanåt? 🙂

 4. avatar

  Vilka fina barn du har!:) Det är härligt när de leker och har roligt med varandra utan att man behöver vara den tjatiga mamman.

 5. avatar

  Duktigt Ida!

 6. avatar
  säger:

  SV: Tack ska du ha! ;D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: