avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Lipfissh har så häftiga motiv på sina tröjor o byxor:)vi har en apa med lång svans:)ja tapeten känns så bra och nu är den uppsatt,trevlig kväll

 2. avatar

  Dom är bedårande! Alva har den gröna med nyckelpigan. Ej använd än men snart är det dags! =)

 3. avatar

  De var ju hur söta som helst!

 4. avatar

  Ha ha, apan som inte kan hålla sej på klänningen är ju fantastisk!!
  Kycklingen var god sa Micke, jag var inte sugen när det var dax för mat:(

 5. avatar
  säger:

  Helt underbara klänningar, det blir ett måste under våren =)
  härlig blogg du har, skall bli roligt att läsa mer
  kram Frida

 6. avatar

  Lipfish har så söta kläder! Min äldsta son hade en tröja som han fick ärva av en kompis barn. Tror det var en apa på om jag inte minns fel. Hur söt som helst var den iaf. 🙂 Och så skön kvalite! Som ny fastän två barn haft den före honom.

 7. avatar

  Gud så söta!

 8. avatar

  Sara: Ja, visst är de söta. 🙂

 9. avatar
  säger:

  Tack söta du! =)

  åh söta klänningar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: