Det senaste mamma sytt till Ida är de här prickiga byxorna. Jag älskar dem och tycker de är så söta.

Godmorgon! Jag känner mig rätt så trött idag annars mår jag bra. Ida vaknade flera gånger i natt, förkylningen som spökar. Det verkar bli sol idag också, perfekt för jag ska promenera till stan och hämta ut ett paket från Lindex och så tänkte jag kika efter en ”mitt första år” bok till Ida. Det börjar bli dags att fylla i, vill inte glömma denna första tid.

Vad har ni för tisdagsplaner?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Här verkar det också bli fint väder idag.
  Idag ska vi till öppna förskolan och trycka lite fötter tror jag. Så blir en härlig promenad bort dit med hunden och dottern (hunden får stanna hos svågern).
  Ha en bra dag! 🙂

 2. avatar

  ja precis, man har blivit väldigt duktig på att äta med en hand 🙂

  superfina byxor!

 3. avatar

  aaaa kan verkligen rekommendera! 🙂 Söta byxor 🙂 Ha en bra dag!

 4. avatar
  Anonym säger:

  Så söta!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: