Idag har jag busat och Ida har fått smaka potatis. Det var ingen höjdare tyckte hon. Anledningen till att jag skriver busa är för att vi ska först på tisdag till BVC för att mäta och väga och prata smakportioner.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Allt kan ju inte gott första gången 😉

 2. avatar

  Godare med fruktpuréer kan jag tänka mig ;D

 3. avatar

  Haha hon kommer nog börja gilla det som äldre 😉

 4. avatar
  säger:

  Åhh vad roligt med smakisar! 🙂 Hoppas ni hittar nått gott o smaska på snart:)

 5. avatar

  Hoppas du haft en toppenfredag 🙂 Min har vart great, tog årets första löparrunda, skönt att kunna börja träna utomhus igen.
  Har du några planer för helgen? eller gör du som jag och tar den som den kommer 🙂

 6. avatar

  hihi vad kul att börja med smakisar 🙂 Alva spottade mest ut i början hon med, och vi busade också och startade helgen innan vi skulle på samma besök som ni 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: