29 november 2023

PysseldagAlexander har ritat och jag har klippt och klistrat med bilder. Jag vill shoppa mer papper och glitter och annat smått och gott för det är riktigt roligt att göra personliga kollage. Det ovan kommer jag sätta upp på väggen ovanför Idas säng. Ska bara hitta hammaren. Den har fått fötter, bokstavligen.

Halloj. Vilken härlig fredag, strålande sol, lite blåst och plusgrader. Samuel kom hem utan jacka idag, nu tycker barnen att vintern är slut. På förmiddagen tog jag en promenad till affären och hämtade ut paket med bebiskläder. Nu hoppas jag att Ida har så hon klarar sig ett tag. Det känns som att hon har väldigt lång överkropp för bodysar i storlek 62 är nu utrensade men samma storlek på byxor fungerar alldeles utmärkt.

Jeans, byxor och leggings bland annat. Från Lekmer.se

Samuel har precis blivit hämtad av biopappan. Det är så tråkigt jämt när han åker iväg, det tycker Alex också och frågar hela tiden när Samuel kommer hem.Bilden är från förra våren.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pysseldag

  1. va fina kläder!!! jag brukar också beställa grejer från lekmer.se
    dem har värsta rean nu. köpte bla en pettson o findus mat set för ynka 129:-. Toppen=)
    hoppas ni får en trevlig helg, vi hörs

  2. ja gult är ju fint nu till våren 🙂
    Du grattis till lilltjejen har inte varit här inne sen du fick henne märkte jag nu 🙂

  3. vilka fina bilder, vilken härligt skratt ( bilden med röd blus). fina tjej kläder också i vår familje inköps bara pojke kläder, haha.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: