Egentligen så är jag ganska vissen, jag är trött, ur humör och känner bara allmänt blaha. Jag förstår inte hur jag kan kan må som jag gör när jag har så mycket att vara glad för.

♥ Mina älskade barn
♥ Min man
♥ Min familj
♥ Sen har jag ju äntligen en fast tjänst på det ställe där jag velat ha och varit de senaste fyra åren. Jobbet är inte allt, men det är en bra grundtrygghet.

Kanske beror min vissenhet på det grå vädret (egenligen har det varit ganska fint idag , men blåsten, fy vale), eller kanske att jag känner att tiden bara springer och jag inte hinner med. Det finns vissa saker som skrämmer mig väldigt mycket och jag vill verkligen slippa tänka på det men det går inte så bra. Eller att min webshop går urdåligt och jag inte kommer ur min inspirationstorka.

Många tankar som snurrar runt och jag vet inte var jag ska göra av dem. En person sa till mig en gång att tankar kommer hela tiden, vare sig man vill eller inte och det är upp till mig själv att avgöra om jag ska ta fasta på dem eller bara låta dem svischa vidare utan att slösa någon energi på dem. Det senare måste jag bli bättre på.

Hela tiden på väg framåt, vad är mitt mål egentligen?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  TACK snälla för alla peppande kommentarer!

 2. avatar
  säger:

  Men hur lär man sig det egentligen? Vilka tankar man ska låta fastna och vilka man ska låta svischa förbi?
  Vissa saker är vi ju rädda/oroliga för och då tycker jag det är väldigt svårt att bara låta dom tankarna passera.
  Hoppas i alla fall att du känner dig på bättre humör snart!

  Kram!

 3. avatar

  Jag tror alla kommer i såna svackor när livet känns håglöst trots att man har mycket att vara glad och tacksam för så känns det inte så just i stunden. Det drabbar mig då och då.

  Försök då att bara acceptera den känslan och de tankarna som kommer: Låt de komma och låt de passera, utan att döma eller värdera.Snart släpper den känslan av tomhet och så småningom kommer andra tankar att fånga din uppmärksamhet.
  Styrkekramar…efter regn kommer solsken:)

 4. avatar

  Styrkekram! 🙂

 5. avatar

  det är inte alltid så lätt att låta sådana tankar bara svischa förbi även om det egentligen är det man vill, vi skulle nog lite till mans behöva bli bättre på det
  kramar

 6. avatar

  Usch då, det låter inte så kul. Men som du säger så har du mycket att vara tacksam för så du kommer säkert snart på fötter igen, och vädret ska väl bli bättre och bättre nu 🙂 Ha en bra dag! kram

 7. avatar

  Det är jobbigt när man känner så..
  Kanske blir det bättre när vårsolen tittar fram, annars får man dra i handbromsen lite.
  Kramar och tack för dina rara ord!

 8. avatar

  styrkekramar Hoppas du snart kommer få rätsida igen!

 9. avatar

  Känner igen din vissenhet,fick själv en släng i helgen och kände mig vissen..
  Det är nog en del av livet,oavsett hur bra man har det..det gäller bara att inte fastna i det..
  Jag måste också bli bättre på att inte slösa energi och inte tänka så mycket..

  Synd att din webbshop går dåligt du som har så mycket fint..
  Hoppas du snart mår bättre och att inspirationen får flöda..

  Kram

 10. avatar

  Ja, jag blev jätteglad när vi hittade den! Söta barn du har. Kram!

 11. avatar
  säger:

  Hoppas att svackan lägger sig, och det är väl så att det går upp och ner med tankarna. Vissa dagar har man lättare för att ta itu med dem än andra dagar.

 12. avatar

  Morn!Du har mycket att vara tacksam för! Ja det var verkligen kul med skype. och det är ju gratis också.Vet inte var du bor men du är välkommen på bloggträff 19maj i Höör.

 13. avatar

  Usch, det är jobbigt att inte riktigt känna sig på topp !
  Jag hoppas att vårsolen kommer tillbaka och kan göra dig på bra humör ! Plocka lite ris och sätt i färgglada fjädrar – färger piggar upp 🙂
  KRAM

 14. avatar

  Hoppas det blir bättre. Sådant humör kan också bero på fysiska saker, hormoner och sånt. Sen får man tillåta sig själv att må dåligt, fastän du har mycket att vara glad för! Det ordnar sig snart. KRAM

 15. avatar
  säger:

  Tack söta du! =)Hoppas svackan blir mer rät snart för dig!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: