Pust vilken kväll/natt det blev. Först löptest, vet ni hur surt det är att klara de långa sträckorna och vara bättre än några av killarna och ändå vara tvungen att göra om det för att man inte klarar de korta sträckorna. Jag hoppas på dispens. Men så lär det inte bli. Jag ska be Rickard om ett gäng övningar just för explosivitet.

Vid elva vaknar Samuel av kruppanfall så det var bara att åka till akuten med honom. (Han mår bra nu) Jag gissar på att jag sovit ungefär 3-4 timmar i natt. Helt slut med andra ord.

Idag är en sån här dag som passar bra för soffmys och hämtpizza. Det blir bara det första, pizza åt vi häromkvällen. Hoppas ni har en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  tack 😀

 2. avatar

  Kul att du blir sugen på att baka surdegsbröd:)) Börja tidigt på dagen för ju längre det jäser desto bättre blir det.

 3. avatar

  Åh vilken liten sötis 🙂

 4. avatar

  usch, vad jobbigt med dessa kruppbesvär:(
  Så socker söt hon är lilla Ida! Kram:)

 5. avatar

  Fy, krupp är inte kul.. Skönt att han mår bra nu. Kramar!

 6. avatar

  Skönt att det är ok med Samuel nu.

 7. avatar

  gud vilken sötnos:D

 8. avatar

  Tack, vi njuter för fullt! 🙂

 9. avatar
  säger:

  Usch vad jobbigt att behöva åka till akuten mitt i natten! Skönt att han mår bra och hoppas att du får sova en liten stund under dagen istället!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: