29 november 2023

Shopping

Så knäppt, det jag gick till stan för att göra, shoppa babybok till Ida, det glömdes bort. Istället kommer jag hem med jeans till pojkarna och lite smått och gott till Ida. Jag letade ju efter gult till Ida och idag hittade jag gula strumpbyxor och en två-pack med t-shirts där den ena är enfärgat gul. Perfekt ju. På Lindex hittade jag dregglisen med körsbär på, likaså är hängsleklänningen och den prickiga jumpsuiten därifrån (de låg i paketet jag skulle hämta). Allt annat är från HM.

När jag gick förbi HM så såg jag att de hade kampanj på vissa sminkmärken. Jag lutade mig fram för att se lite bättre och hajar till när det står en tjej precis bakom affischen. Undrar vad hon tänkte och undrar om hon trodde att jag lutade mig lite framåt för att kunna sitrra på henne… Det får jag aldrig veta. 🙂

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Shopping

  1. haha, så kan det gå ibland 🙂 Men det var säkert saker du behövde som du fick med dig hem i alla fall! 🙂 Ha en bra dag! kram

  2. Det är festligt att man helt kan glömma bort sitt ärende:) Men det var gulliga kläder du hittade på din shoppingrunda.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: