”Hela dan´ får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta, putsa, diska, tvätta, damma, varje dag det är detsamma.”

Kom att tänka på Askungen när jag skulle börja skriva det här inlägget, strofen ovan passar så bra in på det jag gjort idag: städa, diska och tvätta. Jag har också tagit en härlig morgonpromenad i det vackra vädret med Samuel, följde honom till skolan och han förhörde mig på vad monstrena heter i Sagan om ringen-trilogin och hur de ser ut. Han får dock vänta ett tag innan han får se filmerna. 🙂

Ikväll ska jag åka på domarkurs och få lära mig om regeländringar och fräscha upp kunskaperna. Det blir kul att träffa domarkollegor igen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Vad är det du dömer i? Vackert vårväder ni ser ut att ha/haft 🙂

  Sv: Du får testa nästa gång du köper en påse gott&blandat, ett rött hallon och en sötlakrits..MMMH! 🙂

 2. avatar

  tackar 🙂

 3. avatar

  Sv: Ja, visst är det! 🙂

  Trevlig dag!

  /Michelle

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: