25 mars 2023

Hemmafixardag

Det bidde lite shopping till barnen och därefter var det hem en sväng, vara lite med Alex och därefter åkte jag och Ida till stan för att träffa Madde. Vi satte oss på Grändecafét, jag med en bakad potatis med skagenröra. Åh så gott det var. Älskar räkor!

I eftermiddags har jag packat ner halva min garderob och gardiner, kört x antal tvättmaskiner och så kom brorsan och mamma hit. Vi såg filmen ”Sarahs nyckel”, riktigt bra film men så sorglig. Usch så ledsen man blir av den. Det hemska är att historien den är baserad på är sann.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hemmafixardag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: