Rubriken sammanfattar kvällens match. Jag tycker jag är felplacerad hela tiden och släpper för mycket som spelarna vill ha frispark. Trots att jag har bättre kondition än nånsin så är jag riktigt dålig på plan bedömningsmässigt. Svacka deluxe…. Kommer ihåg allra första pojkar 16 matchen, vad mycket beröm jag fick av instruktören. Dit vill jag komma tillbaka till. Om jag inte slutar helt vill säga för det är inte kul just nu…. Samtidigt vill jag inte ge upp. What´s a girl to do egentligen….

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Freddy: Tack snälla för ditt pepp. 🙂

  2. avatar
    Freddy säger:

    Var inte så hård mot dig själv. Du har haft ett långt uppehåll och känsla är färskvara.
    Låt det ta lite tid och försök inte förbättra allting samtidigt. Jag ska se om jag kan titta förbi nån match framöver – bara som hjälp. Jag vet redan vad du kan när du är som bäst!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: