Idag är det ett år sedan Ida var beräknad att födas. Var har tiden tagit vägen? Så här skrev jag i bloggen då:
 
9 november, det datum som man väntat och längtat efter sedan den där dagen i mars är nu här. Jag kommer gå över tiden. Jag har inga känningar alls över huvudet taget att bebisen skulle vara på gång. Jag får ställa in mig på att bebis kommer ut senast 24 november. Som om man inte väntat länge nog redan.
 
Jag var så ledsen den dagen för jag var inte inställd på att gå över tiden. Arg på dem som sagt ”du kommer inte gå över tiden” (säg inte det till någon som är gravid.)10 dagar fick vi vänta på Ida. Så här ett år senare kan jag känna att det var bra att vi gick över för Ida var bara 48 cm lång och vägde 3810 när hon föddes så hon behövde tjocka på sig i magen.
 
 
Första bilden ni fick se.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag tänker också så, att det var tur att jag gick över för hon behövde nog dom nio dagarna..Men helt galet att våra flickor snart är ett år och så roligt att ha fått följa Idas första år:)

 2. avatar
  Alexandra säger:

  Oj, jag minns det inlägget. Tänk så tiden går fort. Fast en hel del har ju nog hänt på 1 år.

  1. avatar

   Det går alldeles för fort…

 3. avatar

  så mysig bild. bebis <3

 4. avatar
  Anonym säger:

  Åh! Får sånna känslor när jag ser din bild. Min son föddes för en månad sedan. Minns det så väl när han låg i den där plastbaljan på bb trots att det känns ganska länge sedan. 🙂

 5. avatar

  Söt liten tjej som nu alltså är ett år!!
  Jaa du tiden går fort…min tjej har hunnit bli 17 år..
  Ha en trevlig helg!
  PS. Glöm inte pappa på söndag 🙂

 6. avatar
  Anonym säger:

  så söt! 🙂
  tiden går verkligen fort btw!

 7. avatar

  Vad fin hon var! Och är fortfarande antar jag!
  Har ingen erfarenhet av att gå över själv eftersom mina alla kommit tidigare. Men med tanke på hur jag led mina sista veckor så kan jag bara ana frustrationen och irritationen! Det positiva i det hela är väl att oavsett så vet man att de kommer så småningom… Bara de är klara 🙂
  Anna

 8. avatar

  Sv: Tack så otroligt mycket! 🙂

 9. avatar

  Så söt, jag hoppas verkligen att min syster inte går över tiden, hon ska föda sitt första barn nu i november.. Och jag längtar sååå till att bli moster och få se det lilla miraklet <3

 10. avatar

  Jag gick över tiden med båda. Super jobbigt….

 11. avatar

  Tiden går vansinnigt fort! Kommer ihåg hur vi båda gick och väntade på våra bebisar. Nu är de helt plötsligt nästan inte bebisar längre.
  Kram

 12. avatar
  Anonym säger:

  så ljuvligt söt <3

 13. avatar

  hihi söting! det var nog bra att hon gick över tiden lite då 🙂

 14. avatar

  SV: Åh tack!
  Gud vilken liten sötnos!

 15. avatar

  söt så bild

 16. avatar

  Åh vad tiden går fort! Men jag läängtar tills våran kommer 😀
  SVar: Hehhe ja visst är det? Blir spännande att se i mars vad som stämmer ^^,

 17. avatar

  förstår du var ledsen, tror ingen är inställd på gå över tiden, men får ett BF och det räknar man med 🙂
  nej magont är verkligen inte kul 🙁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: