Igår blev det lite reashopping från Nelly (tröjan till mig och klänningen till Ida) julklappar till Alexander och Ida. Samuels ska vi beställa. Skönt att ha lite avklarat. Vi har det ju så bra planerat, jag och Ida fyller nu i november, Samuel i december och Alexander i januari. Lägg till julklappar och julmat. Det krävs lite planering….
 
Det blev intervaller på löpbandet igår: femhundringar. Tufft var det men känner att det gav mycket. Egentligen är jag så omotiverad till att träna men tvingar mig ändå. Vet att jag inte mår bättre av att strunta i det.
 
Planerna idag är: åtvidaberg, storhandla och jobba kväll. Fullt ös alltså.
 
Ha en toppendag!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  så kul att shoppa! 🙂

 2. avatar

  Vilka fina inköp.
  Och duktiga du som tränar.
  Nu satte jag min bulle i halsen…hihi..:)
  Ha en fin dag!
  Kram kram

 3. avatar

  Brukar vara jobbigt att träna om man är omotiverad. Men tvingar man sig inte kommer det resultera att det aldrig blir av, och så brukar det ofta släppa och gå lättare nästa gång. Iaf för mig =)

 4. avatar

  Mysigt med en stickad tröja!:)
  Önskar dig en toppendag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: