Gammal bild på mig. Från förra året nån gång eller om det är från året innan.
 
Åh vilket roligt mail jag fick ikväll: VG på inlämningsuppgift B. Nu är det bara examinationen kvar på de här två kurserna jag läst under hösten. Sen är det bara  roliga kurser kvar. Det känns så skönt, full pott på alla fyra uppgifterna. 🙂
 
Dagen har gått i ett. Jobbat till fyra, tagit nytt kort till körkortet och ikväll blev det tacosmys. Jag ska nog nalla lite i chokladkorgen, är så sötsugen!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad kul, grattis!

 2. avatar

  vad kul att få VG 🙂 duktigt

 3. avatar

  Bra jobbat! Ha en fin lördag!

 4. avatar

  Så skönt 🙂 . Blir sugen på att plugga lite, fast med introduktionsår som jag just nu genomför så räcker det nog med att "bara" jobba ett tag också :).

 5. avatar

  Kul med bra betyg! 🙂

 6. avatar

  Så fin, samt skoj att det bara är roliga uppgifter kvar. Min sambo tog också nytt kort till körkortet häromdagen, han var så fin så.
  Hoppas allt är bra
  Kram

 7. avatar

  Grattis, vad du är duktig! 😉

 8. avatar

  Såååå söt du e

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: