27 mars 2023

Ledsen

Ikväll känner jag mig lite ensam och ledsen. Har tillbringat kvällen på akuten (jag mår bra och barnen mår bra) och är nu hemma, barnen sover och det är alldeles tyst. Såna här kvällar får man alldeles för mycket tid att tänka och då blir det lite jobbigt. Jag hoppas på en bättre torsdag iallafall.
 
Ta hand om varandra.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ledsen

 1. Akuten låter inget vidare, vad än som hänt så hoppas jag att det är bättre!
  Fina kläder från Lindex, jag har börjat gilla dom mer och mer ich kanon men en kod, får nog kopiera den för jag tänkte hitta lite nya jul fina kläder till mina grabbar!
  Håller tummarna för ditt ex-arbete
  Kram

 2. Gomorron!
  Lät inget vidare det där. Hoppas du har fått sovit gott trots allt och att dagen idag blir ännu bättre!
  Stor styrkekram till dig från mig!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: