Precis när vi flyttat hit drog jag upp en massa ogräs från rabatten. Inte en enda pensé syntes så långt ögat kunde nå. Trots frostnätter så har denna ”tittat” upp…
 

 
Vi tog en promenad till skogen där vi byggde borg och pojkarna lekte en massa lekar. Ida sov som en stock. Vad härligt det var att vara ute och bara vara. 🙂
 

 
På eftermiddagen kom Marcus och hans flickvän hit. Vi tittade på hockey, åt chips och hade det trevligt. Ett intervallpass på löpbandet och städning blev det också emellan.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilka härliga bilder på barnen, ser verkligen ut som enskön dag i skogen. 🙂

 2. avatar

  Låter som en härlig dag=)) Hoppas söndagen blir lika fin!!

 3. avatar

  Fina bilder. Killarna växer ikapp varandra.

 4. avatar

  Det är spännande när man flyttat in i nytt hus och se vad som dyker upp i rabatterna! Kul överraskning så här års:)Vad skönt med lek och bus i skogen!

 5. avatar

  fina bilder 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: