5 december 2023

Rabattkod

 
 
Linda tipsar om att med rabattkoden SELC12463 får man 30% rabatt+ fraktfritt vid köp av minst tre plagg i Lindex webshop. Jag kunde inte hålla mig så  det blev några plagg till Ida. Hittade en tröja som jag funderar på tll pojkarna men eftersom jag inte kunde bestämma mig får det vänta lite.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Rabattkod

  1. Ja usch, begravning är aldrig kul. Men det hade inte kunnat bli så mycket bättre än vad det blev, så det känns bra om än såhär efteråt iallafall!
    Funderar själv på om jag ska ta del av Lindas tips, det finns ju sååå mycket fint att samla på sig.
    Kram Lisa

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: