Efter en veckas uppehåll från träningen var det nu dags igen ikväll. Förra gången jag sprang kändes det som att jag hade bly i benen. Tungt gick det. Självförtroendet var därför inte på topp. Men jag ställde mig på löpbandet och värmde upp några minuter och det kändes så lätt. Efter uppvärmningen körde jag styrka och även där har jag blivit starkare. Vad härligt det känns när träningen har känts så tung och man tror att man tappat massor så är det precis tvärtom istället.
 
Jag funderar på att ändra min kost. Är nyfiken på att se om jag kan nå mina mål genom att äta efter LCHF istället. Jag tror att jag skulle må bättre med den dieten. För några år sedan åt jag efter GI och då gick jag ner i vikt snabbt, slapp sötsug och hade starka magmuskler och var i riktigt bra form. Jag startar imorgon.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Lycka till med lchf! Jag testade lite när jag skulle gå ner gravidkilon och det funkade bra:)

 2. avatar
  Anonym säger:

  Det kan du, jag lovar. Jag är en riiiiiktig lakritsjunkie, men jag försökte läsa på om allt negativt så jag skulle hitta nån anledning, hahaha

 3. avatar
  Anonym säger:

  Mmm… lakrits är nästan ett beroende. Jag har i princip slutat helt sedan jag blev gravid och nu ammar, och då har suget veeerkligen minskat. Det är ett gift, helt klart! :/

 4. avatar
  Anonym säger:

  Härligt, bra jobbat med löpningen på bandet!!! Vad är din last i nuvarande kost? 😉

  1. avatar

   GODIS. 🙂 Jag älskar godis. Särskilt hallonlakritsdöskallar…

 5. avatar

  Låter bra! 🙂 varför inte prova liksom.

 6. avatar

  Åh träning, det känns som alldeles för längesen för mig…
  Tror att LCHF är en bra diet, berätta gärna vad du tycker 🙂

 7. avatar

  Lycka till med LCHF! Hoppas att du skriver om hur det går. 🙂

 8. avatar

  bra jobbat! heja dig 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: