Idag har jag läst ut boken Vattenmelonen av Marian Keyes. Jag har för mig att det är hennes debutbok. Så här står det på CDons hemsida:
 
”Det är illa nog att Claires man James lämnar henne och deras nyfödda dotter – men om han ändå övergett henne för någon mer spännande än grannens trista fru. I brist på bättre alternativ tar Claire sin tillflykt till Irland, till föräldrarna och de två yngre systrarna Helen och Anna. Där ägnar hon några månader åt att tycka synd om sig själv och driva resten av familjen till vanvett. Men när den senaste i raden av Helens beundrare en dag stiger in i familjens kök förändras allt. Plötsligt blir umgänge, pubar, caféer och shopping mycket intressantare än att tänka ut allsköns dödsdomar åt den trolöse ex-maken. Och när han ångerfull efter flera månader hör av sig är Claire redo att ta ut en raffinerad och välplanerad hämnd.”
 
Boken är charmig och välskriven. Ibland blir det dock lite för mycket av Claires tokiga tankar som man får följa. Men den är ändå lättsam och man vill veta hur det hela kommer sluta. Jag ger den 3 tummar av 5.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Den är bra! men jag gillar "När Lucy Sullivan skulle gifta sig" mer. Har du läst sen?

 2. avatar

  Den är jättebra! 🙂
  Kram

 3. avatar
  säger:

  Jag gillar hennes böcker, mycket bra chiclit. Denna har jag dock missat. Får kanske ge den en chans nu under "semestern".

 4. avatar

  Jag har läst hennes böcker för många år sedan men tröttnat en aning på hennes skrivande.

 5. avatar

  Älskar hennes böcker och har många av dem hemma och lästa 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: