1 april 2023

Åtta år tlllsammans

 
Igår när jag kom hem från jobbet hade Rickard fixat kladdkaka, glass och vispgrädde och cider. Igår var det åtta år sedan vi bestämde att vi skulle vara tillsammans. Tänk åtta år, vad fort det har gått (jag vet, jag tjatar om tiden men det går verkligen fort. ) Tre barn, två flyttar, jobbbyten. Det händer mycket.
 
Jag var iväg en sväng på jobbet igår och då så jag ett par, han med käpp och hon med rollator. De hade blivit gamla och gråhåriga tillsammans och då fylldes jag med en längtan. Jag vill också bli gammal och grå, tillsammans med Rickard. De var så fina ihop. Det slår mig alltid, par som levt länge tillsammans, de är så ömma och fina mot varandra. så genomsnälla.
 
Tack för de här åren. Jag hoppas på många fler.♥

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Åtta år tlllsammans

 1. Grattis till åtta år! Jag och min man har varit ihop i tre och det känns inte alls som så länge. Håller verkligen med dig om tiden!
  Hoppas ni får många lyckliga år och blir snälla och kärleksfulla gamlingar;)
  Som svar på kommentaren hos mig så är fredagar hemma med godis och film underbart!!

 2. Hej, Hanna, och tack snälla du för kommentaren!
  Har suttit och tittat igenom din webbshop nu, och jisses vilka fina smycken du gör! Hemskt, hemskt duktig är du! 🙂
  Stort grattis till era åtta år tillsammans!

 3. Åh vad mysigt med en blogg om lite familjeliv, har ju själv mycket att se fram emot nu ^^,
  Och så vill jag bara säga gud vilka fina smycken du gör! Helt klart min stil 😀

 4. Jag på jakt efter en sådan klänning. För jag ville ha en klänning att ha på mig när jag skall ut och dansa tillsammans med min sambo. 🙂
  Fin blogg du har! 🙂

 5. åh vilken härlig bild! grattis till er 🙂
  och vad gulligt med de äldre paret 🙂
  tyvärr håller jag inte med om att alla par som levt länge med varandra är fina mot varandra. vet många gamla som varit gifta i 40 – 50 år som bara är otrevliga mot varandra. jag hoppas att jag själv aldrig behöver ha det så 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: