Jag, barnen, Tovah och Noel har haft en jättemysig eftermiddag. Vi såg Sammys äventyr 2 i 3D. Det är en charmig film som passar barn i alla åldrar. Jag var lite bekymrad över om Ida skulle trassla men ca 10 minuter in i filmen sov hon som en stock och gjorde så hela filmen. Så duktig och snäll! Barnen fick en varsin happymeal efteråt men jag var inte hungrig så stod över.
 
Ikväll har jag kört ett hårt styrketräningspass, det blev bland annat 60 utfall (brukar göra bara 20 annars) så jag kommer nog inte kunna gå imorgon…
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Kul med bio.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: