Den här låten är riktigt bra! 
 
Jag har haft en riktig pluggdag. Passar perfekt med tanke på dagens väder. Jag har gått igenom flera avsnitt och det känns riktigt skönt. Nu kan jag snart ta tag i nästa inlämningsuppgift. Men det blir inte dagens projekt. Istället ska jag snart springa de dära intervallerna. Men det regnar sådant så det blir på löpbandet.
 
 
Paradiset för en liten nyfiken tjej, riva bland mammas smycken. Bra kvalitetskontroll…..
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken gullig bild på Ida i "rotartagen"!

 2. avatar
  Anonym säger:

  när hon blir äldre kan jag då få låna henne så hon kan ta mina skor och prova? se vilka som är lättast 😉

 3. avatar

  Hoppas intervallerna gick bra, jag körde med på löpbandet förut, extra skönt när man såg regnet öste ner ute.
  Vill passa på att tipsa om en fototävling inne hos mig. Vore roligt om du ville vara med http://lottizdays.blogg.se/2012/october/fototavling-tavla-med-din-basta-hostbild.html

 4. avatar

  Bästa leksaken =)

 5. avatar

  Haha, busfrö! Men som sagt bra sätt att kontrollera kvaliten 🙂

 6. avatar
  Anonym säger:

  Tack tack 🙂

 7. avatar

  Hahahhaa så sött!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: