25 mars 2023

Godmorgon

 
Jag kommer synas iallafall. 🙂
 
Hej mina vänner. Det är söndag idag och jag är uppe med tuppen. Vi ska till Åby och springa höstfemman. Samuel och Ida ska få vara hos mormor och morfar och Alexander ville springa han med. Han måste efteranmälas så det det blir tidig avfärd.
 
Jag väntar mig inga stordåd av mig själv, banan är tuff och jag vet att jag är svag uppför. Eller vänta nu, det ska jag visst göra. Jag vet att jag är stark nerför och där kan jag tjäna sekunder. Önska mig lycka till. 🙂
 
Igår kväll kom Thomas, Emelie och Wilma hit. Vi åt tacos och hade en jättemysig kväll. Det var allldeles för länge sen vi sågs.
 
Hoppas ni får en toppendag!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: