27 mars 2023

Höstfemman

Loppet idag var geggigt, vatten, stenar, rötter och tuffa uppförsbackar. Jag hade inte tänkt mig så geggigt men annars var det som jag tänkt mig. Det märktes verkligen att jag är stark nerför för många backar gick jag i och då var det löpare som kom i fatt mig som jag sen sprang ifrån så fort det blev nerför.
Min tid var jag inte alls nöjd med när jag kom i mål men den räckte till en tiondeplats. Det kan jag inte klaga på. Riktigt nöjd är jag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Höstfemman

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: