Jag gillar verkligen den här sjalen från Missoni by Lindex. Så fin och tror den passar min stil perfekt. Vad tycker ni?
 
Om man inte har saker att göra så skaffar man sig det på ett eller annat sätt. Idag på jobbet tappade jag lådan med senapssås, plasten sprack och det var bara att börja torka och sedan ställa sig och göra senapssås själv….
 
 Jag har väldigt ont i huvudet idag, beror säkert på en kombination av druckit för dåligt, blodgivningen i fredags och att jag sover urdåligt. Det skulle vara skönt med en tupplur.
 
Har ni haft en bra dag hittils?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  supersnygg.
  Jag har aldrig haft sjal men inhandlat två nu,känns som om alla stirrar på mig:)
  Tycker det är så fint på alla andra.
  Ha nu en toppendag

 2. avatar

  Så fin

 3. avatar

  Ja en liten lur skulle inte vara fel! Jättefin halsduk förresten! 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: