Hej mina vänner. Eftersom att gårdagen var full med en massa måstesaker tänkte jag sätta mig med mina pärlor. Dagens måsten är avklarade som storhandling och en maskin tvätt är igång.
 
Jag har ju fortfarande inte visat smyckena som jag gjorde förra veckan men det kommer. Det är så mycket hela tiden som pockar på uppmärksamhet.
 
Jag har funderat på den här bilden och gentligen så är den väldigt talande för hur det är att vara småbarnsförälder. Det snurrar på snabbt, snabbt och man hänger knappt med i svängarna.
 
 
 
För er som inte vet, säljer jag mina smycken i min webshop: www.hannadesign.se
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilka fina armband du gjort!:)

  2. avatar

    Duktig du är som gör egna smycken. Ja den där bilden var talande, de är igång hela tiden och nästan aldrig stilla 😉

  3. avatar

    fina smycken du gör!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: