300 gram blockchoklad
20 dumlekolor
2 dl rispuffar (enligt receptet ska det egentligen vara nötter men jag har allergiska barn så jag gjorde ett byte)
2 dl marshmallows
 
Smält blockchokladen i mikro eller i vattenbad. När chokladen smält så smälte jag dumlekolorna. I en bunke hällde jag i rispuffar och marshmallows och blandade ihop. När kolorna smält blandade jag ihop allt och bredde ut det på en plåt. Dekorerade med marshmallows och lät det stelna. När det är stelnat skar jag det i bitar. Det blev en full glasslåda. Mums!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Smaskigt! Vi gör alltid Rocky Roads till jul.

  2. avatar
    Anonym säger:

    mmm vad gott 😀

  3. avatar

    Tack för receptet, det här ska jag göra till Cornelias kalas. Gillar enkla goda saker 🙂

  4. avatar

    Ser gott ut 🙂

  5. avatar

    Men så gott det spg ut!

  6. avatar

    Men gud så gott 🙂

  7. avatar

    Man kanske ska ta och göra det någongång.Det är ju inte svårt.Kram A

Kommentera

%d bloggare gillar detta: