För ett tag sedan hämtade jag ut den fina koftan från Lindex. Beställde storlek 80 men den är stor i storleken så det dröjer ett tag innan Ida kan ha den. Tossarna är från KappAhl och perfekta i vinter.
 
Godmorgon! Vad skönt det var att Ida för en gång skull sovit som en stock i natt. Jag känner mig piggelin. Än så länge känner jag inte av någon träningsvärk men det lär komma. Det är alltid värst efter 48 timmar efter och det har inte gått det än.
 
Jag sitter i sängen med laptopen i knät, resten av huset sover. Planer idag är att plocka i ordning lite. Vid elva kommer Madde hit och då ska vi snacka lite några timmar och efter hon varit här måste jag plugga. Jag fick VG på den senaste inlämningsuppgiften. Det blev jag inte förvånad över men glad.
 
Hoppas ni får en toppendag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken söööt kofta! Kram!

 2. avatar

  Vad använder du för kamera ? 😀

 3. avatar

  söt kofta:)

 4. avatar
  Anonym säger:

  söta

 5. avatar
  Anonym säger:

  Å va sött, älskar dom små vinterskorna :)!

 6. avatar

  grattis till ditt VG o skönt o känna sig pigg o på g!

 7. avatar

  Vilken fin kofta! Undrar om dom har den till lite större tjejer?
  Önskar dig en trevlig söndag!
  Kram Linda

 8. avatar

  Koftan är verkligen supersöööööt!!

 9. avatar

  Kul med vg!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: