Gårdagen passerade snabbt förbi. Var i Åtvidaberg och pärlade och när vi kom hem städade vi hela huset. Skönt att ha iordning till helgen.
 
 
Det här är anledningen till frånvaron på bloggen. Men nu har jag sorterat småpärlorna iallafall. Bara resten kvar nu….
 
I onsdags körde jag och Rickard intervaller på bana. 8 stycken 100 metersintervaller blev det i maxfart och en sträcka på 200 meter. Jag älskar att springa intervaller. Apjobbigt just under intervallen men sen får man ju vila. Det gillas. Idag ska vi till bana igen och köra tempoträning. Jag ska inte springa någon bestämd sträcka utan köra på i högt tempo tills jag verkligen inte orkar längre.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det var inte lite pärlor du har:)

  1. avatar

   Hihi, nä. Och det där är inte ens hälften. 🙂

 2. avatar

  Oj, vilket jobb du har framför dig 🙂 tur att det är helg nu 😉

 3. avatar

  Oj, har du suttit och sorterat sådana pärlor?! Köpte för något år sedan 1 kg seed beads. Har funderat på att sortera dem men…äh, tror jag struntar i det 🙂

  1. avatar

   Strunta i det. Det tar evigheter….

 4. avatar

  skönt med storstädning! det ska jag ta tag i idag 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: