Jag var så arg i gårkväll när jag cyklade hem från jobbet. Jag hade reflexväst och lampor så det är ingen tvekan om att jag syntes. Irritationsmomenten låg i de bilförare som jag mötte med helljus. Även cyklister kan bli bländade…. Det var precis kolsvart ute och just när bilarna passerade såg jag verkligen ingenting. Den enda fördelen var att det gick väldigt fort att ta sig hem….
 
Idag har dagen bestått av sovmorgon, storhandling och plugg. Ska alldeles strax skjutsa Samuel till biopappan. Det är hans helg igen. Så tråkigt. För mig alltså. Kommer sakna min grabb.
 
Kul att ni gillar smyckena. När jag kommer hem sen ska jag knåpa lite mer. Äntligen har jag fått tillbaka inspirationen och lusten till att göra smycken. Nu ska de bara hitta nya ägare också.
 
Happy friday!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Haft en bra dag? 🙂

 2. avatar

  Skönt att inspirationen har kommit tillbaka 🙂 kram Diana

 3. avatar

  Åh det där gjorde mig helt tokigt arg när jag cyklade som mest! Att bilarna inte kan visa hänsyn till cyklister! Grr…
  Härligt att du fått tillbaka inspirationen & glöden! Hejja! 🙂

 4. avatar

  Kikar in och önskar dig en underbar fredag.

  1. avatar

   Tack detsamma!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: