31 mars 2023

Godmorgon

 
Jag har snöat in på att göra armband och de här två är de senaste. Jag gillar särskilt det blå och det pryder min handled idag.
 
Jag är inne i en period igen när jag känner mig ganska vissen. Jag tycker det börjar bli lite för mycket med skola, jobb och barnen. Jag vet inte hur jag ska få det att gå ihop. Men jag måste komma på en bra struktur för allt för jag vill ju så gärna. Fler timmar på dagen tack.
 
Idag är det skola till fyra och ikväll ska jag döma fotboll, damer division 3. Det känns bra. Vad ska ni göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: