Gårdagens jag, iklädd mina jeans från Only (jag bor nästintill i dem, ett väldigt bra köp), linne Modström och blus Dept.
 
Godmorgon. Mår ni bra? Jag känner av min hals idag. Jag hoppas verkligen inte att jag blir förkyld nu. Har ju klarat mig så länge så det vore verkligen typiskt. Det är strålande sol iallafall, så underbart.
 
Igår hade vi en toppendag med shopping till barnen och en träff med vänner som vi inte träffat på länge. Kul att ses igen.
Idag blir det en tripp till Åtvidaberg och pärla med tjejerna. Jag hoppas på massor med inspiration. Jag vill ju så gärna….
 
Hoppas ni får en toppendag!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Godmorgon! Hoppas halsen känns bättre snart..
    ja på Lagerhaus har massa roliga saker, jag lyckas knappt aldrig komma ut därifrån tomhänt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: